вторник, 14 февраля 2012 г.

Ce nu stiu femeile despre barbati


Oricit de usor de ghicit ar putea sa para barbatii,uneori sunt ceva mai complicati.Desi au o intuitie renumita se pare ca femeile nu stiu chiar tot...



  1. Sa te enervezi pe barbati ca nu sunt in stare sa ghicesca ce ai tu in minte e ca si cum te-ai enerva ca nu poti sa zbori.Este inutil si din punctul lor de vedere fizic imposibil sa-ti discifrezi cotloanele mintii.
  2. Da,barbatii o gasesc pe Jessica Alba super sexy,iar uneori sunt destul de natafleti, inkit sa recunoasca acest lucru.
  3. Nu le cere sa-ti intelega fetisul pentru pantofi.Nici nu se compara cu ceia ce inteleg ei prin fetis.
  4. Dar desi arati bine si naturala,machiajul te face intradevar mai frumoasa.
  5. ai opservat ca barbatii rare ori se ciarta cu prietenii lor?de asta sunt atit de frustrati kind se ciarta cu tine.Barbatilor nu le plac conflictele.
  6. Dai importanta hainelor de un infinit de ori mai mult decit barbatii.De fapt,daca ai intra pe usa conplect dezbracata cu siguranta nu vei auzi nici un argument dezaprobator din parte lor.
  7. Femeilor nu le place sa fie abordate in public,nu vor sa-si dea intilniri online,nu vor sa miarga la intilniri oarbe.Si atunci,credca ar trebui sa ii anuntam pe sarmanii barbati daca preferam sa ne trimita porumbei-mesageri,pentru ca dragii de ei se simt deja coplesiti.
  8. Barbatii ar decreta daca ar putea o zi pe luna sau mai bine una pe an, ina care sa primeasca toate reprosurile.Si apoi sa scape!!
  9. Sa pregatesti masa pentru un barbat ahivaleaza cu "efortul"de ati aduce flori doar ca e nevoie de mai mult timp si efort.Dar barbatii apreciaza.Si chiar daca nu arata,iti sunt recunoscatori.
  10. Barbatilor le plac defapt toate numele de rasfat pe care le inventezi pentru ei.Doar ca prefera sa le pastrezi pentru momentele de intimitate ,in nici un caz sa nu le pomenesti in fata amicilor lui !
Tu ce crezi ca nu stiu femeile despre barbati??Intra si comentiaza!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий